Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix
Hello everybody, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a special dish, Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix is 2 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix estimated approx 1h30 minutos.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
Receta de los países Báltico y el
Medio Oriente hecho a base de berenjenas y carne de cordero picada.
Es delicioso y se puede elaborar con alimentos que las amas de casa solemos tener en la despensa.
Yo cuando preparo la farsa suelo hacer más cantidad y poder congelar, y la preparo un día antes.
Las cantidades que pongo es para 1/2 kilo de carne de cordero, pero también queda muy rica, de cerdo, ternera o la que más os guste.
He montado el plato para 2 raciones.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix:
- 1/2 kg. De carne de cordero picada. Y una berenjena
- 50 grs. De aceite
- 130 grs. De zanahorias
- 180 gr.De champiñones
- 1 pimiento verde pequeño
- 130 gr.De cebolleta tierna
- 1 diente ajo
- 2 tomates de pera grande
- Sal
- Hierbas provenzales u orégano y pimienta
- 1/2 vasito pequeño o un poquito menos de vino negro
- Para la salsa bechamel
- 1/4 de leche entera
- 10 grs. De maicena
- 5 grs. De margarina
- Sal, nuez moscada y pimienta y queso rallado
Steps to make to make Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix
- Estos son los ingredientes
- Los ingredientes de la bechamel.
- Ponemos un cazo en el fuego con agua, limpiamos y cortamos los champiñones cuando empiece a hervir los hervimos un par de minutos y los ponemos en un escurridor.
Cortamos las verduras a trozos pequeños, a mí me gustan cortalas con el cuchillo.
Pongo en el vaso de la Thermomix el aceite y todas las verduras, preparamos 12
minutos, temperatura 90 velocidad cuchara - Pasado el tiempo destapamos la máquina y mirar como están las verduras, a mí me gustan que queden picadas, agregamos la carne salpimentada y con las hierbas aromáticas y con un poquito de vino negro.
Ponemos temperatura 90 tiempo 15 minutos velocidad cuchara.
Si ha quedado la salsa un poco líquida la colamos en escurridor y la guardamos.
Ponemos la farsa en la nevera hasta el momento de montar la Moussaka. - Cortamos la berenjena a láminas no muy finas, ponemos encima de un plato una escurridor, salamos un poco las berenjenas y las dejamos una hora antes de freírlas ya veréis como van expulsando el agua y así no amargan.
Ponemos un poquito de aceite, las freímos y las ponemos en papel absorbente. - Cuando saquemos el relleno de la nevera le ponemos un poquito de salsa que teníamos colada, para que quede melosa.
En una bandeja ponemos dos láminas de berenjenas y dos o tres cucharadas del relleno y así hasta terminar la berenjena, la última capa tiene que ser de berenjena.
Para poner la bechamel y el queso. - Ponemos un cazo al fuego lento con la mantequilla, en un vaso ponemos la leche con las especias y la maicena y la mezclamos bien y se lo añadimos a la mantequilla y sin dejar de remover hasta que la bechamel esté terminada.
Tenemos precalentado el horno a 180° abajo y gratinador.
Ponemos nuestra Moussaka en el horno hasta que esté caliente y dorada.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to offer a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes on time. When it comes to basic food preparation skills for newbies you don't need to learn them but just if you understand some straightforward cooking strategies.
This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch recipes but its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Make Perfect Moussaka Griega con carne de cordero picada y con Thermomix. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment