Hamburguesa de Angus By Dave Márquez
Hello everybody, it is Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Hamburguesa de Angus By Dave Márquez. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Hamburguesa de Angus By Dave Márquez is one of the most favored of current trending meals on earth. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look wonderful. Hamburguesa de Angus By Dave Márquez is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Hamburguesa de Angus By Dave Márquez, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesa de Angus By Dave Márquez delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Hamburguesa de Angus By Dave Márquez is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesa de Angus By Dave Márquez estimated approx 60'.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Hamburguesa de Angus By Dave Márquez using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Qué bien sienta cuando tú mismo te curras la hamburguesa casera. En este caso, todos los ingredientes usados son de gran calidad (buscado con la aplicación Yuca). Se queda la hamburguesa muy jugosa y con un sabor buenísimo. Se puede maridar con una cerveza bien fría Ambar 1900.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Hamburguesa de Angus By Dave Márquez:
- 4 Panecillos Burguer XL Bimbo
- 8 lonchas Queso El Caserío Light (El que más os guste)
- 60 g Tomate Azul
- 60 g Cebollas (cortadas en aros)
- 20 g Lechuga Mezclum
- Mayonesa
- Salsa Barbacoa Hunt´s
- Masa de la Carne:
- 400 g Carne Picada de Angus
- 1 Huevo XL (68 g)
- 20 g Salsa Barbacoa Hunt’s
- 20 g Salsa Humo Stubb’s
- 50 g Rebanada de Pan The Rustik Bakery
- 2 Puñaditos Sal
- 1 Cucharada Aceite de Oliva Virgen Extra (A.O.V.E.)
Instructions to make to make Hamburguesa de Angus By Dave Márquez
- Se prepara la masa de carne para la hamburguesa.
Se pone en un cuenco los 400 g de Carne picada de Angus y sobre la carne se va añadiendo el Huevo XL, los 20 g de Salsa de Barbacoa, los 20 g de Salsa de Humo, los 50 g de la rebanada de Pan The Rustik Bakery, los dos puñaditos de sal y una cucharada de A.O.V.E.
Se mezcla y aplasta todo con un tenedor y se introduce en la nevera 30’ para que repose. - Mientras está reposando la masa en la nevera, vamos avanzando los panecillos. En un plato ponemos 40 g de Mantequilla y lo introducimos 30 segundos en el Microondas para que se quede en forma de pomada.
Untamos el lado blanco de los panecillos con parte de esa mantequilla y los reservamos.
Vamos cortando en rodajas el tomate azul, los aros de los 60 g de Cebolla y preparamos la mezcla de lechugas. - En una plancha, a fuego fuerte (4 de 6) ponemos mantequilla e incorporamos la cebolla en el extremo con un par de cucharadas de azúcar y la vamos haciendo hasta que esté blandita y caramelizada.
- Los panecillos los doramos por donde untamos la mantequilla y después le damos un leve tostado por la otra parte. Así panecillo por panecillo y lo reservamos en un plato para darle un último calentón en el grill del Microondas.
- En esa misma plancha con un poco de mantequilla, seguimos con el fuego a la misma potencia (4 de 6), incorporamos las hamburguesas y las hacemos a nuestro gusto (más o menos crudas). Si os gustan muy hechas, es preferible bajar un poco más la potencia del fuego para que no se quemen superficialmente.
- Damos la vuelta a las hamburguesas e incorporamos las sábanas de queso para que se funda.
- Por último, damos el calentón final al pan, y emplatamos poniendo encima de la capa más gruesa de pan un poco de lechuga, un par de rodajas de tomate, un poco de sal, la mayonesa, la hamburguesa y coronamos con un poco de salsa barbacoa.
As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or even more components or is a little bit essentially hot, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not require to discover them but just if you grasp some simple food preparation strategies.
This isn't a total overview to quick and easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Ultimate Hamburguesa de Angus By Dave Márquez. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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