Pastel de carne hojaldrado
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pastel de carne hojaldrado. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.
Pastel de carne hojaldrado is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. Pastel de carne hojaldrado is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pastel de carne hojaldrado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de carne hojaldrado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de carne hojaldrado is 4 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pastel de carne hojaldrado using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
—🍲 Plato único🍲 —
Hace poquito leí que el descubrimiento del hojaldre se asocia a un descuido. Cuenta la leyenda que el ayudante de un pastelero francés, llamado Claude Lorrain (también conocido como Claude Gellée), se dio cuenta de que en la elaboración de unos pasteles —que eran las delicias en aquella época—, había olvidado añadir la materia grasa. Para enmendar el fallo, estiró la masa bien fina, añadió la grasa y dobló y, volvió a estirar y doblar para que el reparto de la grasa fue homogéneo. Bendito error!... Aunque también leí que el hojaldre ya era conocido por griegos y árabes, pero que en lugar de hacer la masa con mantequilla, obviamente, la elaboraban con aceite. Creo que la leyenda francesa, se asemeja (demasiado) a la historia del origen del brownie, en la que el cocinero olvidó poner levadura a un bizcocho de chocolate.
En esta receta, en la que creo que, no me olvide de nada, es melosa gracias a la cebolla (que todo lo mejora), crujiente gracias al hojaldre y, gracias a la carne, también es umami —quinto sabor y vocablo japonés que significa ‘sabroso’, identificado y bautizado en 1908 por el científico Ikeda—.
#LasRecetasDeCookpad
Ingredients and spices that need to be Get to make Pastel de carne hojaldrado:
- 800 g Carne picada de ternera
- 2 Láminas Masa hojaldre
- 2,5 Cucharadas Mostaza antigua
- 3 Huevos de corral (2+1 para pincelar)
- 3 Cucharadas Salsa soja
- 1 Cucharadas Salsa perrins
- 1,5 Cucharadas Pimienta negra
- 1 Cucharadita Sal
- Mostaza Dijon (pincelar)
- Sésamo tostado y negro
- 2 Cebollas
Steps to make to make Pastel de carne hojaldrado
- Pelamos y picamos las cebollas. Y las sofreímos en abundante aceite, con una pizca de sal.
- En un bol grande, ponemos la carne picada y le añadimos todos los condimentos: la sal, la salsa de soja, la salsa perrins, la mostaza, la pimienta negra y los dos huevos.
- Cuando la cebolla esté dorada, agregamos la carne marinada. Y esperamos que se cocine.
- Precalentamos el horno a 180°C. Y mientras con un rodillo estiramos una de las láminas de hojaldre, la partimos en 4 partes, y las pincelamos con mostaza Dijon.
- Añadimos encima la carne marinada con la cebolla.
- Estiramos también la segunda lámina de hojaldre. La dividimos también en 4 partes, y cada una de ellas, la cortamos en tiras, para cubrir la otra la parte de hojaldre con carne. Apretamos los bordes para que no salga la carne.
- Pincelamos los pasteles con huevo. Y espolvoreamos los dos tipos de sésamo.
- A media altura, y en 12 minutos (aproximadamente) estarán listos.
- A disfrutar!
As your experience and also confidence expands, you will find that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. When it comes to basic cooking skills for novices you don't need to discover them yet only if you master some simple food preparation strategies.
This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Favorite Pastel de carne hojaldrado. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment