Albóndigas con tomate y arroz blanco

Albóndigas con tomate y arroz blanco

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas con tomate y arroz blanco. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas con tomate y arroz blanco is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Albóndigas con tomate y arroz blanco is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con tomate y arroz blanco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con tomate y arroz blanco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con tomate y arroz blanco is 5 comemsales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con tomate y arroz blanco estimated approx 1 h 30 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas con tomate y arroz blanco using 19 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con tomate y arroz blanco:

  1. Para la salsa de tomate
  2. 1 cebolla
  3. 2 cucharadas aceite de oliva virgen extra
  4. 2 hojitas laurel
  5. al gusto sal
  6. 300 gramos tomate frito
  7. 1/2 pastilla avecrem
  8. Para el arroz
  9. 1 litro agua
  10. 2 hojas laurel
  11. Pizca sal
  12. 2 tacitas café de arroz
  13. La carne para las albóndigas
  14. 1 kilo carne picada
  15. Pizca sal
  16. 1 cucharadita perejil de rama
  17. 1 cucharadita orégano
  18. 1 taza harina
  19. 2 cucharadas aceite de oliva

Instructions to make to make Albóndigas con tomate y arroz blanco

  1. Vamos a empezar a preparar la salsa

    Lo primero que hacemos cogemos una sartén pequeña le echamos un chorreón de aceite y ponemos la cebolla rallada para que se vaya haciendo, el laurel y media pastilla de caldo pizca de sal, ponemos a fuego medio bajo que se vayan uniendo los sabores entre 15 y 20 minutos
  2. El siguiente paso va a ser, echar la salsa de tomate, y mezclar con la cebolla dejar un rato que se haga, ya podemos apartar la salsa.
  3. La carne para hacer las albóndigas

    Lo primero que vamos a hacer, lavarnos las manos bien, y en una fuente grande metemos la carne picada y metemos también las ramas de perejil muy bien cortaditas con el cuchillo, orégano, pizca de sal mezclamos todo con la mano.
  4. Ahora pasamos a hacer unas pelotitas, ni muy grandes ni muy pequeñas un tamaño que sea normal, cuando la tengamos, en un plato hondo ponemos una taza de harina, más o menos y pasamos las pelotitas por la harina todas.
  5. Después cogemos una sartén grande y le echamos 2 cucharadas de aceite de oliva, empezamos a echar las albóndigas y las dejamos que se hagan, tapada siempre con su tapadera, durante una hora y media más o menos.
  6. El siguiente paso seria, mezclar la salsa de tomate que teníamos apartada, con las albóndigas, y listo
  7. Para el arroz

    Cogemos una cazuela, y la llenamos de un litro y medio de agua más o menos, la ponemos en el fuego y la dejamos hasta que hierva el agua, cuando empiece a hervir, entonces cogemos las dos tacitas de arroz y se la echamos que se vaya haciendo entre 16 y 18 minutos ya estaría listo.
  8. Una vez hecho todo el arroz por un lado y las albóndigas por el otro emplataremos. Cogemos un plato llano, y ponemos en un lado las albóndigas con un poquito de salsa, y en otro lado hacemos una montañita con un vasito, que quede lo más curioso posible
    Y a comer

As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet and adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make easy changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them yet just if you understand some easy cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes yet its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Make Speedy Albóndigas con tomate y arroz blanco. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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