Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor
Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They're nice and they look wonderful. Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor is 2-3 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor estimated approx 1 hora.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor using 24 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.
Muy ricas y jugosas 😋, nada como una buena salsa para disfrutar del "cuchareo"🥣 y de "mojar" un chusco de pan 🥖. (Hechas con la Mambo) #DelantalDorado #Dominó #Lowcost #Mambo
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor:
- Para las albóndigas
- 400 gr carne picada de ternera
- 1/2 cebolla
- 15 gr pan rallado
- 15 gr piñones
- 10 gr semillas de sésamo
- Perejil y cebollino fresco (al gusto)
- 1 diente ajo
- 1 huevo
- 1 cucharadita ajo en polvo
- Sal y pimienta
- Para la salsa de verduras
- 1/2 pimiento verde
- 1/2 pimiento rojo
- 1/2 cebolla
- 2 tomates maduros
- 30 ml AOVE
- 150 ml vino blanco para cocinar
- 250 ml agua
- 1 cucharadita orégano
- Sal y pimienta
- Para las verduras al vapor
- 1 patata
- 2 zanahorias medianas
Instructions to make to make Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor
- En primer lugar prepararemos la carne. Introducimos en la jarra el perejil, el ajo y la cebolla y programamos a velocidad 6 durante 10 segundos, bajamos los restos de las paredes con ayuda de una espátula de silicona para no dañar la jarra, y le damos 6 segundos más a velocidad 6. Agregamos el resto de ingredientes (la carne, el pan rallado, los piñones, el huevo y las especias) y programamos a velocidad 3 durante 1 minuto.
- Cogemos pequeñas porciones de carne y damos forma a las albóndigas y las repartimos con el primer recipiente de la vaporera (El mas grande y hondo). Reservamos. A continuación, prepararemos la salsa, para ello introducimos las verduras limpias y cortadas en la jarra y programamos a velocidad 6 durante 10 segundos. Añadimos el resto de ingredientes en la jarra (vino, agua y especias una vez trituradas las verduras) Reservamos.
- Limpiamos y pelamos las patatas y las zanahorias, las cortamos en cubitos pequeños y las colocamos en el piso superior de la vaporera (La menos honda y la mas plana). Colocamos la jarra y la vaporera en su posición y programamos 110 ºC, potencia de calor 7, velocidad 2 durante 30 minutos. Una vez pasado este tiempo, retiramos la vaporera y dejamos cocinar 10 minutos más a 110 ºC, potencia de calor 8, velocidad 2 para reducir un poco la salsa.
- Servimos las albóndigas con la salsa y la verduras en una fuente grande y si queréis podéis meter en el horno unos minutos. Yo he metido la fuente en el horno durante 15 minutos a 180º, precalentado 5 minutos. Una barrita de pan cerca y a "sucar/mojar" en la salsita como si no hubiera un mañana....!!!! #BuenProvecho 😋
As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make simple changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes on schedule. As for standard cooking abilities for beginners you don't need to discover them yet only if you master some simple cooking methods.
This isn't a full guide to quick and very easy lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Albóndigas de carne 🍲 en salsa de verduras y verduras al vapor. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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