EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE

EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE is 16 empanadas pequeñas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE estimated approx 2 horas.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE using 17 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

La masa de estas empanadas es exquisita y el pino hecho con carne asada excelente.
https://youtu.be/vafoNw610Yk

Ingredients and spices that need to be Take to make EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE:

  1. ingredientes para el pino
  2. 2 cdas. aceite vegetal o manteca
  3. 600 gr. (1 trozo) carne posta negra cortado en bistecs
  4. 2 cdtas. orégano fresco picado
  5. 3 dientes ajos picados
  6. 1 kg. cebolla cortada a cuadritos
  7. 28 gr. pasas de su gusto
  8. 1 cda. ají de color en polvo o paprika
  9. 1 cdta. comino en polvo
  10. 1 y ½ cdta. sal o a su gusto
  11. ingredientes para la masa de las empanadas
  12. 1 kg. harina de trigo para todo uso
  13. 60 ml. vino blanco
  14. 1 huevo batido
  15. 300 ml. agua
  16. 250 gr. manteca vegetal
  17. 1 cdta. sal

Instructions to make to make EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE

  1. Es mejor hacer el pino el día anterior de hacer las empanadas para que este esté bien frío.
    Cortar la carne en bistecs.
    Sazonar la carne con un diente de ajo picado, el orégano, sal, pimienta y cubrir con un poquito de aceite de vegetal.
  2. Calentar bien una plancha de metal y asar la carne por ambos lados. Dejar a enfriar bien antes de cortar en cuadritos para que no se desangre.
  3. Calentar el aceite en una sartén de acero y sofreír el ajo con la cebolla juntos.
    Agregar la carne, pasas y las especias, cocinar por unos 5 minutos.
    Añadir el vino, calentar y apagar el fuego. Dejar el pino a enfriar bien antes de hacer las empanadas.
  4. PROCEDIMIENTO PARA HACER LA MASA
    En una olla calentar el agua con la sal y manteca, lo suficiente para que se derrita la manteca.
  5. Poner la harina en un bol grande.
    Mezclar el vino con el huevo batido y revolver en la harina.
  6. Agregar el agua con la manteca derretida y revolver bien. Terminar de amasar sobre la mesa, lo suficiente para formar una bola.
  7. Hacer 16 bolitas de 100 gr. c/u y estirar con un uslero formando los discos.
  8. ARMADO DE LAS EMPANADAS
    Poner los discos de masa sobre la mesa.
    Dividir el pino de carne sobre los discos.
    A cada disco poner un trozo de huevo y una aceituna.
  9. Con un brochita untar un poquito de agua alrededor del borde. Cerrar los discos formando un sobre. Poner las empanadas sobre una bandeja de metal con papel de hornear
  10. Con una brochita untar en el huevo batido y pintar por encima las empanadas.
    Precalentar el horno a 232° C. / 450° F.
  11. Hornear las empanadas por alrededor de unos 25 minutos hasta que queden doradas.
    Servirlas inmediatamente.
    https://youtu.be/vafoNw610Yk

As your experience as well as confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a dish that makes use of less or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make basic changes to attain this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them but just if you master some easy cooking techniques.

This isn't a total guide to fast and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Simple Way to Prepare Award-winning EMPANADAS CON PINO DE CARNE ASADA. JON STYLE. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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