Minestrón con albóndigas

Minestrón con albóndigas

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Minestrón con albóndigas. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Minestrón con albóndigas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Minestrón con albóndigas is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Minestrón con albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Minestrón con albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Minestrón con albóndigas is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Minestrón con albóndigas using 24 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.

Lo lindo de esta sopa italiana es que se usan los vegetales que hay en la estación. No hay una receta específica para hacerla. Así que en diferentes meses tendrá diferentes vegetales disponibles.
Los ingredientes principales para hacer esta sopa es cebolla, apio, zanahorias, tomates, porotos, caldo de carne o pollo, pasta, algún tipo de carne como vacuno, pollo, cerdo, queso parmesano y arto cariño para hacerla. Es una de mis sopas preferidas

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Minestrón con albóndigas:

  1. 18 albóndigas. 3 por persona
  2. 2 cucharadas aceite
  3. 3/4 taza cebolla cortada en cuadros pequeños
  4. 1 diente ajo picado
  5. 3/4 taza pimiento rojo cortado en cuadros
  6. 3/4 tazas zanahoria
  7. 3/4 taza zapallo cortado en cuadros
  8. 1 y ¼ litros de agua
  9. 3/4 taza porotos verdes cortados en trocitos
  10. 3/4 taza apio cortado en cuadros
  11. 1 taza repollo cortado en cuadros
  12. 1 papa dulce cortado en cuadros
  13. 3 tazas porotos desgranados cocidos
  14. 1 tomate grande cortado en cuadros
  15. 3/4 taza salsa de tomate
  16. 2 cubitos caldo de pollo
  17. 1 cucharadita sal
  18. 1/4 cucharadita orégano
  19. 1/4 cucharadita tomillo
  20. 1/4 cucharadita pimienta en polvo
  21. 1/3 taza espagueti cortado en trozos pequeños
  22. 1 cucharada perejil picado
  23. 3 hojitas albahaca en tiritas
  24. 1/4 taza queso parmesano

Steps to make to make Minestrón con albóndigas

  1. Medir y cortar los ingredientes necesarios.
    ALBÓNDIGAS DE CARNE DE VACUNO
    PORCIONES: 28 ALBÓNDIGAS
    ½ kg de carne molida
    1 huevo
    ¾ tazas de leche
    1 taza de pan rallado
    1 diente ajo picado fino
    1 cucharada de perejil picado fino
    ¾ taza de cebolla picada fina
    2 cucharaditas de sal
    Pimienta al gusto
    En un recipiente redondo batir el huevo con la leche.
    Agregar y revolver el pan rallado, ajo, perejil, cebolla, sal, pimienta. Mezclar todo esto con la carne y hacer bolitas del tamaño que desee.
  2. Rebozar las albóndigas en harina removiendo el exceso.
    Calentar el aceite una olla profunda. Freír las albóndigas a fuego moderado, que queden doradas alrededor. Remover las albóndigas de la olla. Sofreír la cebolla con el ajo. Agregar pimiento rojo, zanahoria, zapallo, tapar y cocinar por unos minutos para que suelten sabor y color. Agregar, los porotos verdes, apio, repollo, tallo de brócoli o brócoli, papa dulce, choclo, sal, orégano y tomillo.
  3. Agregar el agua, porotos, tomate, salsa de tomate, cubitos de pollo y dejar que hierva. Bajar el fuego y dejar cocinar por unos 5 minutos.
    Agregar la pasta y las albóndigas, dejar que se cocine por unos 9 minutos más hasta que la pasta esté cocinada.
    Agregar perejil y albahaca, Apagar el fuego, dejar a reposar por 5 minutos y servir.
    Poner en la mesa queso parmesano.

As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or more active ingredients or is a little basically zesty, you can make simple changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for beginners you don't need to learn them yet only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to fast and also very easy lunch dishes yet its good something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Award-winning Minestrón con albóndigas. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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